Great Wall Marathon

17 May 2025

Dansk Rejsepakke: Great Wall Marathon 2024 - 7-dages pakke

Den ultimative fysiske udfordring, The Great Wall Marathon, kombineret med en ferieoplevelse i Beijing og ved muren.
14-20 May 2024
7 days
2 595 USD

Tilmelding til 2024 er lukket. Detaljer for 2025 forventes klar i juli.

The Great Wall Marathon tog sin begyndelse i maj 1999, da en stor gruppe danske motionister begav sig til Kina, med Albatros Travel, for at løbe verdens første maraton på Den Kinesiske Mur. Det blev en gigantisk succes med en enestående stemning blandt deltagerne og mange udråbte løbet til “det hårdeste, men smukkeste i verden”.

Der er sket meget siden Albatros Travel startede løbet i 1999. Idag er det blevet et internationalt løb, med op mod 2500 deltagere fra mere end 70 lande.

Der venter løbere og familie en uforglemmelig oplevelse i det på en gang historiske og moderne Kina. Løbemæssigt venter en hård udfordring på stejle bakker og tusindvis af trappetrin, men løbet er først og fremmest tænkt til motionsløbere og inkluderer også lange passager gennem den flade dalsænkning og de små maleriske landsbyer.

Det er ikke et maraton, hvor der sættes internationale rekorder, selvom der naturligvis er tidtagning. Det er et sjovt motionsløb i spændende, eksotiske omgivelser for veltrænede løbere, der gerne vil prøve noget nyt og måske mere udfordrende.

Der er 3 distancer at vælge imellem: Maraton, halvmaraton og et 8,5 km Fun Run.

Rejsen er tilrettelagt som en ganske almindelig ferie og kulturrejse for hele familien til det milde kinesiske forår. Man får mulighed for at opleve Beijings klassiske seværdigheder som f.eks. Den Forbudte By, Den Himmelske Freds Plads, Himlens Tempel samt at smage på spændende kulinariske oplevelser på forskellige kinesiske restauranter. Vi besøger naturligvis også Den Kinesiske Mur, hvor både løbere og medrejsende har mulighed for at tage den aktuelle del af muren i nærmere øjesyn som forberedelse til løbet.

Dagen efter maratonløbet afholdes en gigantisk gallafest for samtlige deltagere, pårørende og officials.

Denne rejse kan købes med eller uden udflugtsprogram, så der er både muligheder for dem der vil på eventyr på egen hånd og dem der vil se de største seværdigheder i og omkring Beijing. Der er dansk rejseleder fra Albatros Travel med på hele rejsen, herunder også selve udflugtspakken. Rejselederen vil naturligvis også stå til rådighed med tips og inspiration til udflugter og oplevelser på egen hånd. 

Danish

Itinerary

The itinerary is detailed below. This is what you'll be doing during your stay!

14. maj 2024Afrejse fra København

Om formiddagen checker vi ind i Københavns Lufthavn hos Lufthansa der skal flyve os til Beijing via München. Der er inkluderet et måltid ombord på flyet mellem München og Beijing denne aften.

15. maj 2024Ankomst til Beijing, Himlens Tempel

Vi lander i Kinas hovedstad sidst på formiddagen.

For dem der har bestilt udflugtspakken er der afgang direkte fra lufthavnen til Himlens Tempel, som er det bedst bevarede af Beijings mange templer og offersteder. På en terrasse af hvidt marmor hæver det cirkelrunde tempel sit blå-glaserede tegltag mod himlen. Et unikt eksempel på Kinas traditionelle arkitektur. I templet findes mange af de forfædretavler, røgelseskar og musikinstrumenter, som blev brugt, når kejseren kom for at bede om en god høst.
Efter rundturen kører vi til en lokal restaurant og nyder den rituelle pekingand. Mange timers forberedelse går forud, før andekødet med det sprøde skind kan serveres med små tynde pandekager, hoisinsovs og forårsløg.

Deltagere som ikke har bestilt Udflugtspakken hjemmefra kan tage en transfer til hotellet. Great Wall Marathon transferne afgår hver anden time fra lufthavnen og stopper ved flere hoteller undervejs. Check-in tiden er kl. 15:00, men ankommer man tidligere kan bagagen stilles i receptionen imens man ser nærmere på området på egen hånd. 

(Udflugtspakken er ikke inkluderet i rejsens pris, men kan tilkøbes. Se mere under Prisinformation). 

16. maj 2024Beijing – Lao Ying Pan, Ruteinspektion på Den Kinesiske Mur

Det er uden tvivl enhver Kinarejsende’s drøm at bestige Den Kinesiske Mur og i dag virkeliggøres drømmen. Efter en meget tidlig morgenmad kører vi op i bjergene mod vort særligt udvalgte stykke af Den Kinesiske Mur, Huangyaguan - stedet, hvor The Great Wall Marathon skal gennemføres to dage senere. Kun få turister har fundet vej op til denne fjerne del af det berømte bygningsværk, og området bærer derfor mere præg af lokale kinesere end udenlandske gæster. 

Køreturen fra Beijing til Den Kinesiske Mur ved Huangyaguan tager omkring 3 timer, og vi forventer at være fremme omkring kl. 09.00 til den vigtige løbsinstruktion fra løbets ledelse. Informationsmødet finder sted på Yin & Yangpladsen i det gamle fort, som også fungerer som start- og målområde under løbet. Efterfølgende skal alle løbere gå den del af ruten, som er på selve muren – en strækning på ca. 3,5 kilometer – idet et forudgående kendskab til denne strækning er essentielt for gennemførelsen af løbet. 

Medrejsende som ikke er med for at løbe, er naturligvis også meget velkomne til at deltage i denne hyggelige, men stadig fysisk krævende, vandretur på muren. 

Efter inspektion af muren serveres der sandwich på Yin & Yangpladsen og løbsledelsen er klar til at besvare spørgsmål. Herefter kører vi samlet videre til den lille landsby Lao Ying Pan kun 15 minutter fra muren. Lao Ying Pan er anlagt som en mini-kopi af en klassisk sydkinesisk kanalby med cafeer og butiksliv rundt langs kanalerne. Her checker vi ind på Arcadia hotel, hvor vi skal bo de følgende to nætter. 

17. maj 2024Lao Ying Pan, Udflugt til Duleshi Templet og Qing-gravene

For dem der har bestilt udflugtspakken hopper vi efter morgenmaden op i bussen og kører en times tid sydpå til byen Jizhou (tidligere kaldet Jixian) i Tianjin provinsen. Her skal vi besøge Duleshi Templet, der blev bygget under Tang-dynastiet (618 - 907 e.kr). Templet er især kendt for sin gamle træpavillon, samt et større antal sjældne freskomalerier. 

Længere mod øst finder vi de kejserlige Qing-grave. Et imponerende og kæmpestort grav-område, hvor 5 af Kinas kejsere, 14 kejserinder og 136 førstekonkubiner ligger begravet. På trods af at gravanlægget er mere imponerende end de kendte Ming-grave tættere på Beijing, er Qing-gravene langt fra overrendt af turister. Den sidste »store« kejser, Qianlong, ligger begravet her, og det samme gør den sidste store Qinghersker - Enkekejserinde Cixi.

Deltagere som ikke har forudbestilt udflugtspakken kan bruge dagen på at slendre rundt i Lao Ying Pan eller hvile benene på værelset.

Om aftenen lader vi alle op til morgendagens strabadser med en middag på hotellet.

(Duleshi Templet og Qing-gravene er ikke inkluderet i rejsens pris, men er en del af Udflugtspakken, som kan tilkøbes. Se mere under Prisinformation).

18. maj 2024Lao Ying Pan – Beijing, The Great Wall Marathon

Dagen i dag er helliget den begivenhed, de fleste kommer for, The Great Wall Marathon. Både løbere og tilskuere checker ud fra hotellet om morgenen og køres kl. 06.00 de små 15 minutter til startstedet ved Den Kinesiske Mur i Huangyaguan. Løbet skydes i gang kl. 7:30. Læs mere om løbet under Praktisk Information.

Under løbet skal der bl.a. forceres mere end 2500 trin på de 3,5 kilometer mur og maratonløberne skal endda igennem den del to gange. Andre dele af ruten går enten stejlt op eller stejlt ned ad bakke på asfalteret vej, og både hel- og halvmaratonruten går gennem flere landsbyer.

Selvom det er et officielt internationalt maratonløb med tidtagning og medalje til alle, skal vi dog understrege, at det også er et motionsløb, hvor oplevelsen er det primære, og hvor det at gennemføre er vigtigere end det at vinde.

Efter løbet er der shuttlebusser tilbage til vores hotel i Beijing. Bagagen er blevet kørt i forvejen om morgenen og står klar til afhentning i receptionen i Beijing.

19. maj 2024Beijing, Den Himmelske Freds Plads, Den Forbudte By og Hutonger, samt Gallamiddag

Dagens udflugtsprogram bringer os tilbage til kejsertiden – til dengang hvor kineserne kaldte kejseren for Himlens Søn og anså ham for at være hele verdens hersker. 

Første stop er Den Himmelske Freds Plads, hvorfra vi fortsætter mod nord til selve symbolet på kejsermagten, Den Forbudte By. De mørkerøde bygninger og gyldne tage har været bopæl for i alt 24 kejsere. Med en vandretur tværs over Den Himmelske Freds Plads kan vi nærme os kejserpaladset på den rette manér – nemlig sydfra. 

Når man står foran den imponerende hovedindgang, virker paladset både frygtindgydende og uindtageligt. Sådan må den jævne kineser have oplevet det, dengang det var forbudt at bygge højere end paladsets mure, og de gule tage kunne ses fra hele byen. Inden for de røde mure levede kejserne et liv i luksus omgivet af konkubiner og ydmyge eunukker. I dag er paladset omdannet til et gigantisk museum, der giver os indblik i de dengang så mægtige og utilnærmelige kejseres dagligdag. Vi forlader Den Forbudte By i nord hvor vores bus kører os til en lokal kinesisk restaurant for frokost.

Efter frokosten begiver vi os ned ad de små, snævre gader i Beijing for at besøge de berømte hutonger, som er traditionelle boligkvarterer bygget dengang, man stadig overholdt reglen om ikke at bygge højere end kejserpaladsets mure. Her kommer vi tæt på den enkelte kinesers hverdag.

Deltagere som ikke har forudbestilt udflugtspakken kan bruge dagen til at gå på opdagelse i Beijing på egen hånd.

Om aftenen køres samtlige deltagere, løbere såvel som tilskuere til den store festbanket, hvor vi fejrer vores gennemførelse, af et af verdens mest spektakulære maratonløb.
Efter Gallamiddagen står valget mellem at tage bussen hjem til hotellet eller fortsætte til det officielle ”After Party”, hvor der kan danses og festes med resten af løberne til den lyse morgen.

(Den Himmelske Freds Plads, Den Forbudte By, frokost og hutongbesøget er ikke inkluderet i rejsens pris, men er en del af Udflugtspakken, som kan tilkøbes. Se mere under Prisinformation).

20. maj 2024Beijing - København

Om morgenen kører vi for sidste gang igennem Beijings trafikerede gader på vej til lufthavnen. Med hjertet og benene fulde af uforglemmelige kinesiske løbeoplevelser, stiger vi om formiddagen om bord på flyet hjemad.

Vi ankommer til København om sent om aftenen.

Bemærk, at det er muligt at forlænge sit ophold i Kina ved at booke en af vores forlængelsesture. Forlængelsesturene foregår dog på engelsk og gruppen er et mix af de mange nationaliteter, som har deltaget i løbet.

Extensions

Avatar Mountains

20-25 May | 6 days | 1 790 USD
More
Less
 • 20 May: Beijing - Zhangjiajie

  In the afternoon, we will begin the next chapter of your journey through China with an evening flight from Beijing to Zhangjiajie in China’s Hunan province. Upon arrival in Zhangjiajie, we will drive directly our 4-star hotel for check-in.

  Meals: Breakfast

 • 21 May: Day of Sightseeing & National Forest

  After a good night’s sleep and an early breakfast, we will enjoy a full day of sightseeing in Zhangjiajie National Forest Park. Also known as the first national forest park in China, Zhangjiajie National Forest Park’s unique landscape inspired the floating "Hallelujah Mountains" of Pandora in James Cameron’s award-winning movie, Avatar.

  The day’s excursion will begin with a cable car ride, which will transport us from Zhangjiajie City up into the National Forest, where you will truly capture a bird’s-eye view of the stunning scenery.

  The National Park is home to a varied landscape, including sandstone formations, limestone caves and subtropical and temperate forest. Nestled beneath the towering peaks, the numerous ravines, gorges, and caves, as well as wandering streams, waterfalls and pools provide a home for verdant, leafy vegetation and some endangered plant and animal species. Be on the lookout - you might event spot birds, salamanders and curious monkey hanging nearby!

  One of today’s highpoints (literally!) will be Zhangjiajie National Forest Park’s gigantic, rugged quartz-sandstone monoliths, which stand tall in stark contrast to the lush tufts of dense, green foliage that adorns them. These narrow peaks rise from the valley floor, creating a beautiful and mystical landscape that appears to hang suspended amid the misty clouds.  Of the thousands of pillars dotting the skyline, we’ll be sure to set our sights on the colossal 1,080-foot (3,544-foot) high “Southern Sky Column”, otherwise known as “Avatar Hallelujah Mountain”. For the geologically curious, the narrow pinnacles of these unique geological formations have been shaped over eons due to erosion by the elements, changes in temperature and the growth of vegetation. 

  Meals: Breakfast, lunch and dinner 

 • 22 May: Tianmen Mountain & Cave

  On day 3 of our visit in Zhangjiajie, we will be picked up from our hotel for a brief drive to Tianmen Mountain and the world’s highest naturally formed cave, Tianmen Cave. For those not afraid of heights, it is possible to book a ticket to the Glass Stack Road - a narrow path of glass floor built into the vertical cliffside of Tianmen Mountain. Talk about adrenalin rush!

  Tianmen Mountain is also famous for its unique natural wonder, Tianmen Cave, a door-like cave or “Heaven’s Gate Cave” that formed in ancient times following the collapse of a rock precipice. This area is known for its rich Chinese culture… To reach the cave, one must climb up 999 steps, known as “Heaven’s Stairway”. Surely not a coincidence, the number nine in Chinese numerology is considered a positive number because its pronunciation sounds like the word meaning “eternity” or “everlasting”. It’s a tiresome climb that will take about 30 minutes, but the views are spectacular and well-worth the effort.
  On the way back, we will stop at a local market. Following dinner, we will drive approximately 3 hours to the old town of Fenghuang, a UNESCO-designated World Heritage Site, and will check-in to our 4-star hotel.

  “Ancient Fenghuang Town” is known for its classic architecture with antiquated stone streets, glowing rice paper lanterns, local minority people outfitted in ethnic attire beautiful riverside buildings and the traditional bridges that arch across Tuojiang River. Part of this town’s charm is the local people’s enduring relationship with the river- they live by it and rely upon it, much as they have for centuries.

  Meals: Breakfast, lunch and dinner

 • 23 May: Dehang Miao Minority Village

  We will visit the Dehang Miao Minority Village, explore its marvelous mountain scenery and learn more about one of China’s most colorful ethnic tribes. In the local language, “Dehang” means “beautiful valley” and the site of this village is precisely that – a beautiful, lush green valley situated below steep cliffs.

  Meals: Breakfast, lunch and dinner

 • 24 May: Changsa

  The morning is yours to enjoy at your own pace. Upon checking out of our hotel, we will head to the Huaihua Railway station and take the bullet train to the city of Changsa. Upon our arrival in the late afternoon, we will visit the Mawangdui Museum - also known as the "Oriental Pompeii". Afterwards, we will check-in to our 4-star hotel.

  The evening will begin with a classic Hunan Cuisine dinner, followed by a visit to the local night food market.

  Meals: Breakfast and dinner

 • 25 May: Beijing

  After an early breakfast, we will head to the airport for our flight to Beijing. We expect to arrive in Beijing before noon.

  If you are leaving China from Beijing Capital International Airport (PEK), you should not book your flight earlier than 16:00. If your flight out of China is also today, but from Beijing Daxing Airport (PKX), you should not book any flight departing earlier than 19:00.

  Meals: Breakfast

 • Price information

  Shared double room: 1790 USD
  Single room supplement: 300 USD

  Glass Stack Road entry: 65 USD

 • Inclusions

  Domestic flights: Beijing-Zhangjiajie one-way and Changsa-Beijing one-way
  Second class train ticket Huaihua-Changsa one-way
  5 nights’ accommodation according to itinerary
  Sightseeing according to itinerary incl. entrance fees
  Transportation according to itinerary
  Meals according to itinerary
  Albatros Tour Leader
   

 • Exclusions

  Beverages
  Meals not mentioned in the itinerary
  Glass Stack Road entry
  Personal expenses
  Travel and health insurance
  Anything not mentioned under “Inclusions”

Less

The Terracotta Army

20-22 May | 3 days | 900 USD
More
Less

Today Xi'an offers a great mix of old and new. Despite it’s more than 8 million inhabitants the city is much more tranquil than Beijing, yet its streets brim with life, reminiscent of its ancient glory.

 • 20 May: Beijing - Xi'an

  We begin our journey from Beijing to Xi'an on the famous Bullet Train, a sleek and long airplane-shaped high-speed train, which travels up to 300 km per hour.

  The inside of the train offers wide windows, comfortable seats and attendants. 5-seat rows are available in the train. Upon arrival, we will check in to the Grand Dynasty Hotel, located right at the edge of the distinctive Muslim Quarter, a haven for snack lovers. The tour leader will take us on an evening stroll through this bustling part of the city.

  The Muslim Quarter, known for its peculiar architecture, has structures designed with the styles of both the Ming and Qing Dynasties, but has been inhabited by Muslims for many generations, providing a rich combination of cultures to this area and the sight of over ten mosques. In its market, run by the locals, you will find all sorts of dried fruits, breads and cakes, many restaurants, and stalls of exotic food and snacks.

  Meals: Breakfast

 • 21 May: Terracotta Army

  2,200 years ago, the Emperor Qin Shi Huang Di commissioned the creation of an estimated 8000 clay warriors, an army that would protect him in the afterlife. These clay statues, together with terracotta acrobats and bronze figures of swans and other birds, are unlike anything discovered before. During our second day, we will visit this location; learn about the intricate process of restoration, involving unprecedented modern medical technologies.

  In the afternoon, we will take a bike ride on the city wall, a National Historical and Cultural site, created by the Ming Dynasty to fortify Xian, and which has impressive moats, watchtowers, corner towers and covers a total of 14km.

  In the evening we visit the Tang Dynasty dancing show, one of the main attractions of Xi'an and a proud representative of Chinese entertainment; a vibrant and colorful performance which is accompanied by great Cantonese delicacies.

  Meals: Breakfast, lunch and dinner at the Tang Dynasty dancing show.

 • 22 May: Return to Beijing

  Our visit to Xi'an is now over, so we will have a morning transfer to the train station, and from there, take a bullet train once again heading towards Beijing, where we will arrive in the afternoon, marking the end of our tour. Once there, transfer to the airport is not included, but taxis are plentiful. Alternatively you can book the departure transfer. We recommend you book your flight after 19:00 (7:00 pm), to ensure you have enough time to get from the train station to the airport.

  Meals: Breakfast

 • Price information

  Shared double room: 900 USD
  Single room supplement: 170 USD

 • Inclusions

  Second class tickets with bullet train Beijing-Xi'an-Beijing
  2 nights’ accommodation at Grand Dynasty Hotel – 3 star
  Terracotta Army sightseeing incl. entrance fee and transportation
  Tang Dynasty dancing show
  Meals according to itinerary
  Albatros tour leader

 • Exclusions

  Beverages
  Meals not mentioned in the itinerary
  Personal expenses
  Travel and health insurance
  Anything not mentioned under “Inclusions”

 • Post-night

  It is possible to book an extra night in Xian if you wish to spend more time exploring the city. Transfer to the train station will still be arranged just as the return train ticket will be extended with a day.

  Price pr. person in shared double room: USD 140
  Single room supplement: USD 85
  Price incl. breakfast.

 • First Class ticket

  It is possible to request a first class train ticket. Please email us if you wish to travel first class and we will confirm if available.

  Price to upgrade to First Class for both train rides: USD 150

Less

Price information

Have a look at package prices below. Please note that prices include the race package.

Priserne

Se priserne pr. person herunder:

Delt Dobbeltværelse: 2595 USD

Tillæg for eneværelse: 395 USD

Udflugtspakke: 195 USD

Prisen inkluderer

 • Dansk rejseleder
 • Fly København - Beijing t/r (Bemærk: Rejsepakken kan købes uden fly til USD 1995- pr. person i delt dobbeltværelse)
 • 5 nætter i delt dobbeltværelse (se hoteldetaljer under Praktisk information)
 • Al transport som nævnt i program
 • Morgenmad dag 3-7
 • Frokost - dag 3 og 5
 • Middag - dag 3, 4 og 6
 • Startnummer, medalje, T-shirt, tidtagning og forplejning i forbindelse med deltagelse i The Great Wall Marathon 2024
 • Skatter og afgifter

Rejsen inkluderer ikke

 • Visum til Kina
 • Tillæg for enkeltværelse - 395 USD
 • Rejseforsikring
 • Udflugtspakke - 195 USD
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Alt andet ikke nævnt under “Prisen inkluderer” 

Udflugtspakken

Udflugtspakken skal tilkøbes og koster USD 195 pr. person.

Udflugtspakken inkluderer:

 • Himlens Tempel med entré og pekingandfrokost - dag 2
 • Duleshi templet og Qing-gravene og frokost - dag 4
 • Den Forbudte By, hutongbesøg og frokost - dag 6
 • Rejseleder og lokalguide på alle turene
 • Entréer til alle seværdigheder

Important Info

We've put together a list of important information about travel in China. Have a look below.

Visum

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen fra Kina. Der er visumpligt for danske statsborgere ved indrejse til Kina.
 
Visumansøgning
Den kinesiske regering har besluttet, at alle, der søger visum til Kina, skal møde personligt op på det Kinesiske Service Center i København.
Du ansøger om visum til Kina her: http://bio.visaforchina.org/CPH2_EN/
Du kan tidligst søge om visum 3 måneder før afrejse. Behandlingstiden på det Kinesiske Service Center er vanligvis 4 arbejdsdage, men vi anbefaler, at du søger i god tid.

OBS: Man SKAL bestille tid til indlevering af visumansøgningen på forhånd. Bestilling af tid kan dog først foretages når ansøgninsgformen er færdigudfyldt. Tidsbestilling skal gøres online fra samme hjemmeside, som nævnt herover.

På visumcenteret skal du afgive fingeraftryk og aflevere:
•    Pas
•    Kopi af pas, 1 stk.
•    Pasfoto, 1 stk.
•    Visumformular
•    Hotelreservation i Kina (service voucher)
•    Kopi af flybillet

Har du udenlandsk pas, så skal du huske en kopi af din opholdstilladelse eller sygesikringsbevis, som viser, at du har bopæl i Danmark.
På visumcentret skal du også betale for dit visum. Bemærk at du kan betale med kontanter eller kreditkort (Dankort, Visa og Mastercard). Øvrige kreditkort modtages ikke på visumcentret. Se visumcentrets hjemmeside for priser.

Du finder det Kinesiske Service Center her:
Kinesisk Service Center
Lyngbyvej 28
2100 København Ø
Tlf. 70209308
Der er gode parkeringsmuligheder på Bryggervangen, 2100 København Ø.

I marts fremsendes service voucher, vejledning til visumansøgning og flybillet pr. e-mail.

Flytider

Vi flyver med Lufthansa via München til og fra Beijing.

Udrejse
14. maj afrejse fra København kl. 12:50 med ankomst München kl. 14:25
14. maj afrejse fra München kl. 19:20 med ankomst Beijing 15. maj kl. 11:40

Hjemrejse
20. maj afrejse Beijing kl. 13:20 med ankomst München samme dag kl. 19:30
20. maj afrejse München kl. 21:35 med ankomst København kl. 23:10
 

Hoteller

Dag 2, 5 og 6 er med overnatning i Beijing og dag 3 og 4 i Lao Ying Pan.

Enerejsende

Rejser du alene, men ikke ønsker at betale ekstra for enkeltværelse, kan du ved bestilling vælge "Delt dobbeltværelse". Vi finder så en værelseskammerat af samme køn og tildeler jer et værelse med to senge.

Distancer

Der kan vælges mellem at løbe maraton, halvmaraton eller Fun Run (8,5 KM) til The Great Wall Marathon.

Ved tilmelding skal du oplyse hvilken distance du ønsker at løbe, men det er dog muligt at ændre distance helt frem til inspektionsdagen torsdag den 18. maj.

Startnummer

Startnummer/tilmelding til selve løbet er inkluderet i rejsens pris.

Aldersgrænserne for at løbe The Great Wall Marathon er:

 • Maraton – 18 år på løbsdagen
 • Halvmaraton – 16 år på løbsdagen
 • Fun Run (8,5 KM) – ingen aldersgrænse, men børn under 12 år skal være ifølge med en voksen

Tidtagning

Tidtagning foregår elektronisk med Bib Chip, som er et elektronisk system hvor chippen sidder i startnummeret. Dette må derfor ikke bøjes eller foldes, da det kan beskadige chippen. Resultaterne opdateres online under løbet, ligesom resultatlister udskrives løbende i målområdet.

Bemærk at der også tages tid på Fun Run, men der udpeges ikke en vinder og resultatlisten udskrives alfabetisk.

Rutekort

Rutekort med fortegnelse over forplejningsposter mm., kan ses på The Great Wall Marathons engelsksprogede hjemmeside. Klik her.
 

Bagage på løbsdagen

Da gruppen checker ud fra hotellet i Lao Ying Pan om morgenen inden løbet, bliver kufferterne anbragt i bussen. Det er derfor en god ide at medbringe en rygsæk til startområdet hvori der kan pakkes skiftetøj og andre nødvendigheder til efter løbet. Evt. rygsæk eller poser kan afleveres i den bemandede bagageopbevaring inden løbet skydes i gang.

Forlængelser

Det er muligt at tilkøbe en af de tre forlængelsesture (extensions), som vist længere oppe på siden. Forlængelserne vil være tilgængelige i bookingformularen og kan således bestilles sammen med Great Wall Marathon-rejsen.

Bemærk dog at forlængelserne køres på engelsk med deltagere fra hele verden.

Tilmelding til 2024 er lukket. Detaljer for 2025 forventes klar i juli.