Great Wall Marathon

17 May 2025

Træd 5.164 trin ind i historien!

Det første Great Wall Marathon blev afholdt i 1999, og lige siden er det blevet betragtet som et af verdens mest udfordrende maratonløb. 

Oplev verdens største menneskeskabte struktur på klos hold, og mærk Kinas spændende historie på en rute gennem underskønne omgivelser. 

Med tre forskellige distancer er der noget for alle!

Deltag, og bestig Den Kinesiske Mur!

Klar til at udfordre dine grænser?

Rejsepakke og forlængelser

The Great Wall Marathon er mere end blot et løb – det handler også om at nyde tiden sammen med familie, venner og andre løbeentusiaster. Løbsdeltagelsen er en del af en pakkerejse med fuldt program, der indeholder indkvartering, transport, sociale arrangementer og sightseeing i og omkring Beijing, hvilket gør løbet til en spændende oplevelse, uanset dine løbekompetencer.
Vi har sammensat en pakke fra Danmark der også inkluderer direkte fly med SAS fra København til Beijing. 
 

7-dage Dansk Rejsepakke

Løbeentusiaster fra hele verden

Løbet er mere populært end nogensinde og tiltrækker deltagere fra hele verden.

Siden det første Great Wall Marathon i 1999, er feltet steget støt til et nu udsolgt løb med 2.500 løbere fra mere end 60 lande. 

Del begejstringen med løbeentusiaster fra hele verden!
 

Spektakulære og krævende løberuter

The Great Wall Marathon finder sted i billedskønne landlige omgivelser ved Huangyaguan i Tianjin-provinsen i Kina. Ruten indeholder både stigninger og fald, og underlaget er varieret med asfalt og grus – for ikke at tale om de 5.164 trin på Den Kinesiske Mur.

Ruten er anstrængende, men løberne bliver belønnet med udsigt til billedskønne omgivelser. Ruten fører løberne på en spektakulær tur gennem Kinas oldtid, underskønne landskaber og klassiske kinesiske landsbyer med heppende lokalbefolkning.

Vælg mellem tre distancer

På The Great Wall Marathon kan man løbe tre forskellige distancer – maraton (42,2 km), halvmaraton (21,1 km) og Fun Run (8,5 km) – hvilket betyder, at der er noget for alle!

Uanset hvilken distance du vælger, vil alle deltagere komme til at løbe på Den Kinesiske Mur.

Tilmelding til løbet

Spring ud i det – bestig Den Kinesiske Mur! Tilmeld dig nu, og sikr dig en plads på The Great Wall Marathon. Du er kun få skridt fra dit livs løb.

*Klik ”Tilmeld” for at besøge vores internationale hjemmeside, hvor der er yderligere information på engelsk. Her kan du læse en fuld beskrivelse af rejsen, se videoer og tilmelde dig løbet.*

Tilmeld

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er vores internationale serviceteam i København klar til at hjælpe dig. Kommunikationen foregår på dansk eller engelsk.
 

Tøndergade 16
DK-1752 Copenhagen V
Denmark
36 98 98 38
Kontortid mandag-fredag 10-16
marathon@albatros-adventure.com